Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedvenc állatorvosunk!

2012.09.25

Athos egy argentin dog, aki nagyon helyes, de mint sok más fajtársa igen nagyra nőtt. Bár hihetetlenül barátságos és nagyon szereti az embereket, de termete és temperamentuma miatt mégis sokan félnek tőle. Beleértve az állatorvosok némelyikét is. 

boglarkadoktorno.jpg

Több helyen is jártunk, mert sajnos Athoskának mindíg van valami nyavalyája, de ha épp nincs, akkor csinál valamit, ami miatt rohanhatunk orvoshoz. Eltartott egy darabig, amíg megtaláltuk Boglárka doktornőt. Athos most már nem utál orvoshoz járni és a problémái is mindíg megoldódnak.

Akadt sajnos olyan esetünk több alkalommal is, hogy 2 m-es távolságból megállapították, hogy semmi baja, csak mert nem mert hozzáérni az orvos. 

Volt aki selejtesek nevezte, mert kiskorában még nem szállt le csak az egyik heréje, és azt mondta hogy vigyem vissza ahonnan vettem. - De szerencsére nincs gond! Athoska nem "selejtes"!

Efféle kalandunk volt bőven... 

De Athoska már jó kezekben van, és ráadásul amikor bemegyünk a rendelőbe nem kell őt kényszeríteni, mert szívesen megy, hiszen a gyógyítás mellett még rengeteg szeretetet is kap!

img_0522.jpg

Kedves Boglárka! Köszönjük szépen!

Ketvárosi Állatorvosi Rendelő Dr. Balázs Boglárka