Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Trónfoglalás Athos módra

2012.12.04

Előzmények

Van két kutyánk:

  • Az egyik féltékeny és irigy – ő Athos, 1,5 éves, 45 kg.
  • A másik egy „fekete ördög”, árulkodós, és folyton piszkálódik, közben azt mutatva, hogy őt bántják – ő Rex, 14 éves, 15 kg.
Athos és Rex együtt élnek, jól kijönnek, de ez a kis „játékuk” kitölti egész napjukat.

Athos: Ha a Rexet simizem, akkor félrelöki a kezemet, a fejével, és ellöki Rexet a fenekével, vagy ráül!
Ha Rex csinál valamit, ő is pont azt akarja. Ha Rex kap valamit, az pont neki is kell!

Rex: Addig piszkálja Athost, közben fájdalmasan síró hangot adva, míg az nem kezd el foglalkozni vele. Ez olykor órákba tellik, közben folyton úgy tesz, mintha beárulná, hogy bátják.

Trónfoglalás

athos-es-rex-regi-haza_resize.jpg

Nos nekik volt egy közös óljuk, amikor még Athos kicsi volt. Ezt Athos súlyosan kivégezte egy ominózus este. Így kaptak egy másikat, egy jóval nagyobbat, mondván, hogy már Athoska nagyra nőtt. Ebben ketten simán elférnének, de Athos mivel irigy, nem akarja beengedni, Rex mivel árulkodós, nem is akar bemenni, csak leül elé és fájdalmas nyüsszögésbe kezd, jelezvén, hogy nem engedik be. Nos így teltek eddig a napjaik.

athos-es-rex-uj-haza-2012_resize.jpg

Most hogy beköszönt a hideg, úgy döntöttünk, hogy Rex kap egy olyan kicsi ólat, amibe Athos biztosan nem fér majd be, így a probléma egy csapásra megszűnik. 

athos-a-kisolban.jpg

De az élt azért nem ilyen egyszerű: Athosnak, mivel irigy az kell ami a Rexé. Így pár napig tartó hadjárat után, ma úgy döntött, hogy elfoglalja, mert az neki jár. Nem is értem hogy fért bele, de volt szerencsém az ablakból végigkísérni az eseményeket. Bepréselte magát, megfordult bent, majd elkényelmesedett. Ezt párszor megismételve végül éjszakára bevackolta magát!